“Pohlepni i lijeni” Willis prihvatio ulogu u još jednom akciću

Piše: Sven Mikulec

1

Skandalozni, javnosti izloženi (navodni) sukob Stallonea i Willisa oko uloge legendarnog ćelavca u novim Plaćenicima sada je iza nas – “pohlepna i lijena” zvijezda Umri muški serijala tražila je previše i svoje kandže okreće drugim projektima. Najnovije informacije govore da je Willis pristao na glavnu ulogu u akcijskom filmu The Prince.

Willis je odigrao zbilja puno uloga u svojoj karijeri, ali ova je informacija posebno zanimljiva jer se radi o prvom akcijskom filmu u kojem će glumiti nakon što je nedavno izjavio da se u takvim filmovima pojavljuje isključivo zbog novca.

“Eksplozije su jedan od najdosadnijih dijelova moga posla. Kad ih vidite nekoliko, prestane biti uzbudljivo. Znam da dio moje publike uživa u eksplozijama, ali da budem iskren, pomalo su mi dosadile”, izjavio je nedavno, dodavši da mu, s druge strane, takvi projekti donose uvjerljivo najviše love.

I kako da se sada veselimo preko neke stvari prihvaćenoj ulozi u još jednom dosadnom akciću s puno eksplozija? Odlična najava za film, nema šta.

Usput, bilo bi ok da spomenemo i radnju. The Prince priča priču o bivšem mafijaškom utjerivaču duga koji se vraća kući pronaći otetu kćer. Umjesto nje, dočekuje ga gnjevni Bruce Willis. Da mu nije neke pare ostao dužan?

2 komentara za ““Pohlepni i lijeni” Willis prihvatio ulogu u još jednom akciću

Leave a Reply

Your email address will not be published.