Pogledajte poster i trailer za ‘Maleficent’ sa zlom Angelinom Jolie u glavnoj ulozi

Piše: Ana Kundid

maleficent-poster2

Dugo smo čekali nove vijesti o Disneyevom filmu Maleficent i napokon dočekali- prvi poster i teaser trailer sa zlom kraljicom Jolie u glavnoj ulozi. Baziranom na priči o ‘Uspavanoj ljepotici’,o filmu nismo znali ništa otkako se još u lipnju 2012. probila tek najava filma sa objavljenom fotografijom. Sada, sa prvim posterom i izašlim teaser trailerom, Maleficent napokon najavljuje skorašnju kakofoniju filskih kritičara, vršeći pripremne radnje za ‘box office’ analitiku i izazivajući prve fanatike koji već mahnito traže selotejpe po ladicama ne bi li okačili nove plakate iznad svojih kreveta.

Prodoran pogled, ekstremno naglašene jagodice, zastrašujući rogovi i kostim – ništa što nismo očekivali od lika zastrašujuće kraljice Maleficient. Ipak, čini se kako je upravo figura Angeline Jolie stvorena za ovu ulogu jer glumica izgleda naprosto fantastično u crnom bitchy kostimu.

Bit će to redateljski debi Roberta Stromberga, Oscarom nagrađenog za uspješno obnašanje scenografskih funkcija u Avataru i Alice in Wonderland. Osim Jolie, u filmu će se pojaviti Elle Fanning, mlađa sestra Dakote Fanning, zatim Sam Riley, Sharlto Copley, Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple i Lesley Manville. Film je najavljen tek za proljeće 2014.godine.

U nastavku pogledajte spomenuti trailer:

maleficent-poster

3 komentara za “Pogledajte poster i trailer za ‘Maleficent’ sa zlom Angelinom Jolie u glavnoj ulozi

 • Gandalf says:

  Količina CGIa u teaseru me poprilično zabrinjava…

 • Vanja says:

  Više zabrinjava me (ma, zapravo nasmijava) činjenica da će AJ dobiti počasnog Oscara za krv i med, zbog humanitarnih postignuća. Nisam znala da se i za to (valjda kombinacija?) dijeli Oscar. 😀
  Za ovakvo nešto nemam ništa protiv.

 • Vanja says:

  Čudno sam složila rečenicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.