Pogledaje trailer za `The Riot Club´

Piše: Terezija Bjelajac

movies-the-riot-club-500

U svijetu gdje se isprepliću tematika Dead Poets Socitey, tipično raskalašeno življenje jednog prosječnog američkog pripadnika bratstva i odgoj dostojan Gosfords Parka, intrige i bludničenje nezaobilazan su ishod postupaka ušminkanih protagonista. Smješten u privilegirano elitu oksfordskog sveučilišta, film The Riot Club upravo opisuje srž problematike raslojavanja bogatog engleskog društva.

Granice se ruše, reputacije simultano uz njih, a pokoji nesretnik i ostane ponekad bez vlastite, u slučaju pristupanja Riot Clubu. Priča prati dva protagonista, brucoša koji su spremni ući u to zabranjenu, misterioznu, svakovečernju družbu. U glavnim ulogama nalaze se Sam Calfin (The Hunger Games), Max Irons (Red Riding Hood) i Douglas Booth (Noah), a posao redateljice obavlja Lone Scherfig, koja će, nadajmo se, pronaći dovoljno dramatike i osjećaja u Britanaca za još jedan film, baš kako je to pod zadnje napravila u An Education.

Prije samog filma koji će doći u rujnu, donosimo vam novi trailer, pun blijedih glatkih lica, popeglanih odijela i nerazumljivog-imam-tri-neoguljena-oraha-u-ustima engleskog naglaska. Pravo pitanje je hoće li ovo baciti sjenu na performans najveće kuje teen komedija, Ryana Phillipea?

movies-the-riot-club-poster

Leave a Reply

Your email address will not be published.