Pobjednici velike oskarovske kladionice

Piše: Sven Mikulec

Završila je druga po redu FAK-ova oskarovska kladionica, broj sudionika zbilja nas je ugodno iznenadio, a nadamo se da će iduće godine odaziv biti još i veći. :) Prije nego što dođemo do pobjednika (pričekajte još malo sa skrolanjem), treba odmah u startu par stvari reći.

1. Pregledani su svi listići detaljno i pažljivo, ali znate i sami da se greške događaju. Ovo su, nazovimo to tako, nepravomoćni rezultati kladionice. Ako netko vjeruje da je zakinut, neka se slobodno javi ili na mail (fak.tvojfilm@gmail.com) ili u komentarima dolje, pa ćemo vidjeti u čemu smo (ako uopće jesmo) pogriješili.

2. Kao što sam odmah na početku naglasio, lako je moguće da više natjecatelja ima isti broj bodova i da, po broju bodova, dijele prvo mjesto. S obzirom da smo si ove godine mogli priuštiti sveukupno 3 nagrade, koje smo zatim rasporedili za različite stvari (sveukupno najbolji, najbolji u glavnim kategorijama, sveukupno najgori), nagradu odnosi onaj tko je prije predao svoj listić. Dakle, bit će razočaranih, to je neizbježno.

3. Najlošiju prijavu ove smo godine odlučili “kazniti” Prometejom, vođeni mišlju da je teško biti sto posto siguran čak i oko sigurnih gubitnika oskarovske večeri. Prijave koje su nam stizale a) prazne i b) s više od jednog odgovora po pitanju, jednostavno nismo uzimali u obzir. Takvi su listići diskvalificirani jer, na kraju krajeva, svojevrsno je umijeće i promašiti baš sve kategorije.

 

Dakle, nakon pregleda svih prijava, moram reći da je bilo stvarno odličnih pogodaka. Na kraju balade, međutim, nagrade odnose sljedeći sretnici…

NAJVEĆI BROJ POGODAKA SVEUKUPNO
(Hollywood Cinema Richarda Maltbyja, USB 8 GB, 2x Django Unchained u Cineplexxu)

Dolores Vujnović (Našice) – 16/19

NAJVEĆI BROJ POGODAKA – KLJUČNE KATEGORIJE
(Cinema: The Whole Story Phillipa Kempa, USB 8 GB, 2x Django Unchained u Cineplexxu)

Dario Magić (Nova Gradiška) – 9/9

NAJMANJI BROJ POGODAKA SVEUKUPNO
(Prometej DVD)

Matija Pavelić (Zagreb) – 1/19

U kategoriji ukupnog broja pogodaka velike pohvale idu i Sonji Babić, Ivanu Tušeku, Tinu-Adamu Rončeviću, Steli Vukobratović, Danijelu Đokoviću, Teu Šipickom, Toniju Skoriću, Ani Matiji Čagalj i Mariju Komljenoviću s 14 pogodaka, kao i Lauri Čagalj, Branki Ćićerić Perlain, Dariju Radoviću i Jeleni Pranjić s 15 pogodaka.

U kategoriji broja pogodaka što se tiče ključnih nagrada, spomen zaslužuju prije svega Darija R. i Teo Šipicki također s 9 pogodaka (ali zakašnjelom “uplatom” listića), te Igor Kraljić, Dolores Vujnović i Tin-Adam Rončević s 8 pogođenih nagrada.

Blizu Prometeja bili su Marijana Romić, Vladimir Nikolić i Zoran Petan sa samo jednim pogotkom, ali su imali sreće pa ih je Matija pretekao i spasio ih filma.

Nadam se da ste se zabavili u praćenju Oscara i da ćete nam se vratiti i iduće veljače. :) Hvala vam na sudjelovanju!

6 komentara za “Pobjednici velike oskarovske kladionice

  • swvi says:

    Mene niti nema nigdje hahah. Da sam barem najlošiji bio 😀

  • Sven Mikulec says:

    Čestitke!

  • branka_ciceric says:

    aaaa, da me srce nije vuklo da glasam za Jackmana bila bih u vrhu 😀 al nema veze, bitno je igrati se, naravno da se igramo i dogodine 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.