Plavuše i jacuzziji

Piše: Terezija Bjelajac

Luckasta Gillian Jacobs ostaje si vjerna i dalje u prihvaćanju uloga koje joj pristaju osobnosti. Nakon par dobrih takeova u Seeking A Friend For The End Of The World, The Incredible Burt Wonderstone, Helena From The Wedding Box i Choke, dobila je i glavnu žensku ulogu u nastavku filma Hot Tub Time Machine, inovativno nazvanog Hot Tub Time Machine 2.

Ako slučajno niste gledali ili niste mogli iz naslova zaključiti o čemu se radi, film je to o magičnoj kadi koja je istovremeno i stroj za putovanje kroz vrijeme kroz koju naravno protagonisti propadnu, vrate se u vrijeme, točnije u 1986., ne smiju ništa promijeniti, noć ovisi o rođenju nećaka i tako to, kako već ide u takvim komedijicama. U prvom dijelu glumili su John Cusack (Being John Malkovich, 2012), Rob Corddry (The Daily Show, Warm Bodies), Craig Robinson (Pineapple Express, Zack and Miri Make a Porno), i Clark Duke (Greek, Kick – Ass), a skoro ništa se neće promijeniti ni u drugom dijelu, osim što će Cusacka zamijeniti Adam Scott (Step Brothers, The Aviator).

Što će Gillian glumiti, još ne znamo, ali možemo pretpostaviti neku ljubavnu intrigu uz vraćanje u prošlost kroz vruće balončiće magičnog jacuzzija. Na snimanju će se dogoditi i Community reunion sa Chevyjem Chaseom koji će glumiti majstora sa misterioznim znanjem o magičnim dodacima jacuzzija. Vrijeme će pokazati rezultat, a rezultat kvalitetu. Budući da još nemamo release date, slobodno nastavite sa svojim životima gdje ste i stali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.