Planiraju se `Ghostbusters´ sa Chrisom Prattom i Channingom Tatumom

Piše: Tena Strahinec

pratt-tatum

Vijesti uzrokovane curenjem mailova u zadnjih par dana ne staju. Tako se saznao i plan za nove Ghostbusterse u kojima bi glavne uloge imali Chris Pratt i Channing Tatum. Da. Dobro ste pročitali. I, da, još uvijek stoji plan za ženske Ghostbusterse među kojima se pikira na Jennifer Lawrence i Emmu Stone.

Već dobro poznata članica Sonyjevog odbora Amy Pascal protagonistica je i u ovom slučaju. Tatum joj je navodno poslao mail 21. kolovoza:

„Pokažimo svijetu Mračnu Stranu i borimo se protiv nje sa svom slavom i epičnošću GOLEMOG BATMAN BEGINS FILMA. Znam da možemo napraviti veliku franšizu iz ovog. Zabavno pustolovno ludilo. AJDEEEE!!!“

Ubrzo je ko-predsjednica Columbia Pictures poslala svojim kolegama slijedeće:
„Russovi i Channing žele da Channing i Chris Pratt zajedno snime Ghostbusterse… Russovi, Channing i Reid su raspravljali i žele osmisliti novu mitologiju koja bi pokrenula nekoliko filmova (kako je Nolan učinio s Batmanom). Russovi žele producirati (ne režirati), a Channing i Chris traže u kojem bi filmu mogli zajedno glumiti. Nisu mu to spomenuli jer ne znaju kako će reagirati.“

Russovi su Anthony i Joe, redatelji Captaina Americe: Ratnik zime i nadolazećeg Captaina Americe: Civil War, dok je Reid Tatumova producentica.

Eto. Možda dobijemo dva Ghostbusters filma u skoroj budućnosti. Što kažete?

Leave a Reply

Your email address will not be published.