Plaćenici 3: Mel Gibson potvrđen, ‘potpisao’ i Antonio Banderas

Piše: Sven Mikulec

I Bogu smo teški, jasno nam je to, ali što možemo kad je jače od nas. Pratiti tko se sve priključuje novim Plaćenicima napetije je od praćenja Dinamova ljetnog prijelaznog roka. A usprkos Soudanijevim majstorijama, treba reći da je ulov Plaćenika neusporedivo bogatiji.

Nakon Wesleyja Snipesa, Mille Jovovich, Harrisona Forda, Jackieja Chana i Stevena Seagala koji su se priključili starosjediocima Slyju Stalloneu, Arnoldu Schwarzeggeru, Jasonu Stathamu, Terryju Crewsu, Dolphu Lundgrenu, Jetu Liju i Mickeyju Rourkeu, glumački najbogatijem holivudskom projektu IKAD priključio se i Antonio Banderas, a stigla je i službena potvrda da će negativca odigrati neuništivi Mel Gibson.

Zaboravimo sad na Stalloneove rasprave s Willisom, njegov izostanak neće se stići osjetiti, iako bi lijepo bilo Rockyju, Indyju, Bladeu, Terminatoru i Ivanu Dragu pridodati i jednog Johna McClanea. Treći nastavak Plaćenika, koji ćemo u kinima moći očekivati tek u drugoj polovici ljeta 2014. godine, teško da će razočarati fanove ovih istinskih glumačkih legendi. Hoće li se uskoro smanjiti gužva u plaćeničkoj svlačionici? Možemo li pak očekivati još neko zvučno ime dodano ansamblu? Kako je rekao kolega nedavno, negdje u prašini leži i broj Michaela Dudikoffa…

Leave a Reply

Your email address will not be published.