Pixarov `Inside Out´ ima emocije

Piše: tonymelo

inside-out-image

Ove godine nećemo vidjeti ni jedan Pixarov film jer je The Good Dinosaur zbog produkcijskih problema prebačen na studeni 2015.. Ipak, crtićoljubci nema razloga za očaj. Studio Pixar sve će to nadoknaditi iduće godine kada ćemo dobiti barem dva nova originalna crtića. Pete Docter, redatelj popularnih animiranih filmova Up i Monsters Inc., trenutno radi na iznimno obećavajućem projektu Inside Out.

Radnja filma odvijati će se u umu jedanaestogodišnje djevojčice Riley, koja se zbog očevog novog posla seli u San Francisco. Glavni protagonisti bit će personificirane verzije njezinih osjećaja – Sreća, Strah, Ljutnja, Gađenje i Tuga. Osjećaji žive u kontrolnom centru unutar njezinog mozga i savjetuju je kako da se suočava sa svakodnevnim problemima. Nakon preseljenja u veliki i nepoznati grad, Riley se bori sa svojim emocijama pokušavajući se prilagoditi novom stilu života.

Likovima će glasove posuditi Amy Poehler, Bill Hader, Mindy Kaling, Phyllis Smith i Lewis Black. Ovaj simpatični animirani film u kina dolazi 19. lipnja 2015. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.