`Pirati 5´ pronašli glumačku posadu

Piše: Tena Strahinec

kaya_scodelario

Čini se da ništa ne može zaustaviti ekipu iza Pirata s Kariba – ni loše kritike, ni nezadovoljstvo fanova. Pod naslovom Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, peti nastavak lagano će se vratiti originalnoj priči. S Deppom na pročelju, očekuje se povratak likova Hectora Barbosse (Geoffrey Rush) i Willa Turnera (Orlando Bloom), čiji će sin također biti uključen u nastavak. Što se novih likova tiče, glumica Kaya Scodelario (Labirint: Nemogući bijeg) trenutno je u pregovorima za zasad nepoznatu ulogu, a antagonista će glumiti Javier Bardem. Njegovo pojavljivanje nimalo ne čudi jer je u prošlom nastavku među glavnim glumcima bila upravo njegova partnerica Penélope Cruz. Jer – nepotizam.

Ulogu mladog momka dobio je Brenton Thwaites, ali radi li se o ulozi Turnerova sina nije još poznato. Thwaites je odao par detalja u vezi filma: „Radi se o mladom muškarcu koji se želi zbližiti sa svojim ocem, Davyjem Jonesom, ali ga sprečava kletva. Mislim da se radi o tome kako se bori protiv nje jer želi spasiti svog oca. Veselim se. Bit će jako zabavno!“

Scenarij je napisao Jeff Nathanson (Rush Hour 2 i 3), a režiseri su Joachim Rønning i Espen Sandberg (Kon-Tiki). Iako je datum prikazivanja još daleko na pučini, snimanje kreće sljedeći mjesec u Australiji, a film će biti spreman za kina 7. srpnja 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.