Phoenix u konačnim pregovorima oko uloge dr. Strangea

Piše: Tena Strahinec

joaquin

Je li odabiru glumca za ulogu dr. Strangea napokon došao kraj? Sudeći prema najnovijim informacijama čini se da je 39-godišnji Joaquin Phoenix u posljednjim pregovorima za ulogu Marvelovog arogantnog neurokirurga. Doctor Strange je treći Marvelov film u njihovoj Trećoj fazi – nakon Ant-Mana u srpnju 2015. i Captaina Americe 3 u svibnju 2016., u kina dolazi novi lik kojeg smo vam već predstavili u nekoliko članaka, a ugledat će svjetla kino dvorana 8. srpnja 2016. Redatelj koji se dočepao redateljske stolice Marvelovog novog projekta je Scott Derrickson (Egzorcizam Emily Rose).

Kako to obično biva oko svakog većeg projekta, skupile su se brojne glasine, a zanimljiva je ona da se za glavnu ulogu trenutno razmatra Jack Huston, no, nije bilo nikakvih dodatnih detalja vezanih uz nju. Više vode drži priča oko Phoenixa koji je navodno pri kraju s pregovorima, a koja je od njih (ili neka treća?) bila istinita pokazat će se ubrzo.

Samuel L. Jackson i Chris Evans potpisali su ugovor s Marvelom za nekoliko filmova: Jackson za devet, a Evans šest. Phoenix je u filmskom svijetu poznat po tome da ne voli stajati dugo na istom mjestu tako da vjerojatno neće potpisati ugovor ako nije siguran da će imati vremena i za druge projekte. Naravno, ovisno o tome kako film prođe u kinima što se zarade tiče.

Phoenix je nedavno razmatrao i ulogu Batmanovog zloglasnog neprijatelja Lexa Luthora u Batman V Superman: Dawn of Justice, ali bi njegov prvi film u Marvelovom univerzumu ipak mogao biti Doctor Strange.

Leave a Reply

Your email address will not be published.