Peyton Reed režira `The Fifth Beatle´

Piše: tonymelo

beatles-and-brian-epstein

Payton Reed (Yes Man) režirat će film The Fifth Beatle – adaptaciju grafičke novele o menadžeru grupe The Beatles, Brianu Epsteinu. Scenarij za film napisao je Vivek J. Tiwary, autor navedene grafičke novele. Za sada je poznato da će priča pratiti Epsteinovu karijeru i njegov uspjeh u osiguravanju izdavačkog ugovora bendu, kojemu u to vrijeme nitko nije bio spreman pružiti priliku. Prikazat će se njegova uloga u stvaranju jednog od najpoznatijih bendova svih vremena, te njegov tragičan kraj. Epstein se predozirao 1967. godine kada je imao svega 32 godine.

Film će zajedničkim snagama producirati Tiwary i Bruce Cohen (Silver Linings Playbook), a snimanje bi trebalo započeti tokom 2014.. S obzirom da je redatelj poznat, jedina nepoznanica koju još treba riješiti jest tko će glumiti Epsteina. U službenoj objavi, studio se pohvalio da je ovo prvi film ikada, koji će imati službena prava na korištenje svih Beatlesovih pjesama ikad snimljenih. Nešto što će u svakom slučaju razveseliti fanove.

Redatelj Reed se čini kao interesantan izbor, s obzirom na to da su njegova zadnja četiri filma – Bring It On, Down With Love, The Break Up, Yes Man – sve redom bile komedije. Zbog toga su se pojavile glasine da bi film mogao imati dosta lakšu atmosferu, što nije uobičajeno kada su u pitanju biografije. Sve buduće informacije o filmu The Fifth Beatle, koji će ispričati priču o ovom uspješnom menadžeru, moći ćete pročitati na FAK-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published.