Peter Pan Begins

Piše: Deni Zgonjanin

Trenutno je jako moderno raditi rebootove i remakeove svega i svačega, pogotovo poznatih bajki… Tako su u planu  Oz, the Great and Powerful i Snow White and the Huntsman, a posljednji u nizu bi trebao biti Petar Pan.

Da, poznata bajka J. M. Barrieja kreće u pretprodukciju, pod nazivom Peter Pan Begins. Da se ne bi krivo razumili, nije riječ o crtiću već o live action filmu, u kojem bi trebao nastupiti Channing Tatum. Malo mi je nejasno u ovom trenutku koga bi on točno trebao glumiti, jedino se mogu nadati da ne misle njega strpati u tajice, iako bi to ženskoj publici vjerojatno bilo privlačno. Za scenarij je zadužen Billy Ray (Breach, Shattered Glass), a film će producirati Joe Roth koji je kao producent uključen i u dva gore navedena projekta.

Nakon što je Nolan sa Batman Begins pobrao pare i pare u svijetu, čini se da je novo pravilo u Hollywoodu stavljati Begins na kraju projekata kako bi osigurao zaradu. No možda je riječ o jednom drukčijem Petru Panu, ne tako druželjubivoj verziji koja će imati više poveznica sa Nolanovim Batmanom nego sa svojim prijašnjim adaptacijama. To bi bilo zanimljivo vidjeti…

Leave a Reply

Your email address will not be published.