Peter Jackson želi režirati jednu epizodu Doctora Who-a?

Piše: Deni Zgonjanin

Ako napravite kratku pretragu koristeći Google, otkrit ćete koliko su ustvari Doctor Who i Lord of the Rings franšize usko povezane preko fanova, no nažalost nećete kao ni ja shvatiti zašto. Možda bi fanovi Doctora Who-a mogli pojasniti ovu misteriju, zašto se izmišljaju razne priče kojima bi se mogla povezati ta dva univerzuma, no dok me netko ne educira, raspolagat ću sa činjenicama koje imam.

A jedna od njih je to da se redatelj Lord of the Rings serijala, Peter Jackson, jako zainteresirao za mogućnost režiranja jedne epizode Doctora Who-a. Sve je počelo intervjuom Waikato Timesa sa zvijezdom serije, Mattom Smithom – koji je izrazio interes za snimanjem nekoliko epizoda serije na Novom Zelandu, pogotovo ako bi ih režirao legendarni Peter Jackson.

Novinari Timesa nisu stali na tome, pa su ubrzo kontaktirali redatelja za njegov komentar. ” Veliki sam fan serije i Matta, pa me ovakav prijedlog iznimno veseli. Samo recite vrijeme i mjesto…” Sad je sve na producentima Doctora Who-a, barem u očima javnosti, dok bi se iza kulisa mogli pojaviti određeni novčani i vremenski problemi…

 

Jedan komentar za “Peter Jackson želi režirati jednu epizodu Doctora Who-a?

Leave a Reply

Your email address will not be published.