Pet prijedloga: Tko bi trebao glumiti novog Batmana?

Piše: Tena Strahinec

Portal Screenrant objavio je članak o top 5 glumaca koji bi po njihovom izboru najuvjerljivije odglumili ulogu Batmana. Podsjetimo se, Batmana je dosad glumilo 7 glumaca, a posljednji koji je zakopčao utility belt bio je Christian Bale. S obzirom da je nedavno izjavio da se više neće pojaviti u toj ulozi, šou mora ići dalje. Izbor je pao na sljedeće:

1. Josh Holloway
Hollowayev „wayneizam“ Screenrant primjećuje u ulozi Sawyera u seriji Izgubljeni (izv. Lost): „Držao je druge na distanci i koristio se šarmom da sakrije patnju – dok ga netko nije gurnuo preko ruba“. Glumio je i agenta Hanawaya u Nemogućoj misiji: Protokol duh (Mission: Impossible – Ghost Protocol).

2. Matt Bomer
Bomer ima glavnu ulogu kriminalca Neala Caffreyja u seriji White Collar, a nakon filma Čarobni Mike (izv. Magic Mike) broj fanova mu se drastično povećao. Warner Bros. je odabrao njegov glas za Supermana u animiranom 75-minutnom Superman: Unbound. Screenrant kaže da im Bomer sliči na Cavilla koji je glumio Supermana u Snyderovom hitu Čovjek od čelika (izv. Man of Steel), tj. tvrde da obojica imaju specifičnu čeljust i izgledaju kao braća, a takva Batman/Superman kombinacija ne može biti loša (bar fizički).

3. Anson Mount
Mount glumi Cullena Bohannona u western seriji Hell on Wheels, a film Profesionalac (izv. Safe) u kojem se pojavio 2012. s Jasonom Stathamom omogućio mu je da pokaže svoje borbene vještine – izgleda da je fizički spreman za ulogu Batmana.

4. Luke Evans
Najpoznatiji po ulozi Zeusa u filmu Besmrtnici (izv. Immortals), ovaj Britanac je prema Screenrantu imao super nastup u ne tako super filmu iz 2011. Tri mušketira (izv. The Three Musketeers).

5. Richard Armitage
Glumio je u Hobitu: Neočekivano putovanje (izv. The Hobbit: An Unexpected Journey) ulogu Thorina Oakenshielda, a u špijunskoj seriji Spooks glumi MI5 agenta Northa.

Što mislite, tko će biti idući Batman ili možda bolje – koga biste vi željeli vidjeti u toj ulozi?

5 komentara za “Pet prijedloga: Tko bi trebao glumiti novog Batmana?

Leave a Reply

Your email address will not be published.