Paul Giamatti želi glumiti Rhinoa u nastavku Spidermana?!

Piše: Deni Zgonjanin

A sad nešto totalno drugačije… Paul Giamatti je navodno jako zainteresiran za ulogu u nastavku Amazing Spidermana. Ovo samo po sebi ne bi bila previše zanimljiva vijest da uloga koju bi Giamatti htio odraditi nije ona Rhinoa!

Rhino je, za one koji nisu čitali Spiderman stripove, lik koji dolazi iz istočne Europe, nosi odijelo koje ga čini neranjivim te jačim i bržim od bilo kojeg čovjeka na svijetu, ali je u isto vrijeme prilično priglup, što rezultira čestim zaletavanjem u zidove i druge prilično čvrste objekte koji ga redovito nokautiraju. Sve u svemu, više smiješan nego ozbiljan Spideyjev protivnik.

Sad vam je valjda jasno zašto je Giamattijev interes pomalo smiješan, jer nisam stekao dojam da Giamatti može glumiti likove koji fizički ugrožavaju ikoga. No opet, pošto je pristup novom Spidermanu baziran na “realnosti”, barem u teoriji, ne bih se čudio kad bi scenaristi izbjegli ovu prepreku odlukom da od lika zadrže samo ime, a ne i fizičke karakteristike. U svakom slučaju, ako i niste fan Spideyja, mislim da bi nastavak, ukoliko se Giamattijev angažman realizira, vrijedilo pogledati, pogotovo ako mu nabiju odijelo i stave rog na glavu.

I da, ova cura desno na fotki je Felicity Jones, još jedno pojačanje Amazing Spidermana, samo što još nije poznato koju bi ulogu trebala odraditi. Tek toliko da ne bi rekli da sam bez razloga stavio njenu fotku…

Leave a Reply

Your email address will not be published.