‘Parks & Rec’ dobiva i sedmu sezonu!

Piše: Sven Mikulec

0

Dok je predsjednik NBC-ja Bob Greenblatt poručio da postoji velika mogućnost da Community svoj televizijski život nastavi i u šestoj sezoni, sasvim je sigurno da će sedmu sezonu dobiti još jedan biser ove mreže – odličan Parks and Recreation s komičarkom Amy Poehler u glavnoj ulozi.

Krajem rujna puštena je prva epizoda šeste sezone, koja bi trebala dati odgovor koliko je serija ustvari publici prirasla srcu. Ostaje pitanje hoće li sve rjeđe pojavljivanje Chrisa Pratta (Andy), koji je dobio glavnu ulogu u Guardians of the Galaxy, a šuška se da mu se smiješi i ona u Jurrasic Worldu, kao i konačan odlazak iz serije Rashide Jones (Ann) i Roba Lowea (Chris), utjecati na brojke gledanosti. Koje se, naravno, nikad nisu mogle mjeriti s onima razvikanijih, ali manje inteligentnih serija.

Dakle, fanovi Parks & Rec, odahnite slobodno. Na pitanje je li šesta sezona Parks & Reca ujedno i oproštaj od gledatelja, razveselit će vas odgovor – knope!

4 komentara za “‘Parks & Rec’ dobiva i sedmu sezonu!

 • denis says:

  Ova serija, meni osobno jedan od najdražih serija uopće (najsličnija po stilu, snimanju, dinamici i humoru Modern family), nevjerojatno je zapostavljena i nepoznata u našim krajevima. Serija je inteligentna i nudi puno širi prikaz cijelog društva i društvenih kretanja. (koliko god zvuči neobično, po tome mi čak vuče na neki humoristični pandan kultnog Wire-a). nema dobrih i loših.

 • Ivo Skocic says:

  yay!

  jako draga serija. jedna od rijetkih koja se nije skroz srozala kvalitetom kako idu dalje sezone.

 • denis says:

  Nisam propustio nijednu seriju od početka. Osim Rob Lowea nijedan glumac na početku snimanja nije bio baš A klasa. Koliko se meni čini. Kroz tih nekoliko godina su se razvili i doslovno svi glavni glumci glume u jako dobrim ili A filmovima (jer nije isto) 2012. i 2013. Da sad ne nabrajam.
  Makar, uloga Ron Swanson-a u ovoj seriji mi je možda najoriginalnija i najkultnija uloga nekog lika u humorističnim serija uopće. Genijalno. http://www.youtube.com/watch?v=LyPw80a7BRI

 • denis says:

  A vrijedi pogledati i njegovu ulogu u spotu FIDLAR-a B-)
  http://www.youtube.com/watch?v=5KdVVINaXCo

Leave a Reply

Your email address will not be published.