Otkriveni detalji radnje novog `Star Warsa´

Piše: Iva Bucić

luke-skywalker

Unatoč svim naporima J. J. Abramsa da detalje o sedmom nastavku Star Warsa zadrži u tajnosti, plan mu je poremetio Badass Digest, čiji mega-spoiler glasi nekako ovako:

Na kraju standardne uvodne SW špice, u kadar zvjezdanog neba, umjesto svemirskog broda, ulazi ljudska ruka. Odsječena ruka čvrsto stegnuta oko drške svjetlosnog mača. Ruka padne na planet na kojem ga otkrije dvojac kojeg će utjeloviti Daisy Ridley i John Boyega. Njih dvoje prepoznaju jedijevski mač, i odluče ga vratiti kome pripada.

S tom namjerom odlaze s planeta, i odlaze kod Han Sola i Chewbacce, koji su nakon Povratka Jedija prizemljili Millennium Falcon. Han i Chewie shvate da mač pripada Lukeu i tako započinje potraga za nestalim Jedi majstorom. U međuvremenu, mračne sile rade na super oružju koje može uništiti ne samo planet, nego čitave solarne sustave.

Star Wars VII u kina dolazi 18. prosinca sljedeće godine.

Jedan komentar za “Otkriveni detalji radnje novog `Star Warsa´

  • Low says:

    Ovaj film ce vjerovatno bit takvo smece, ocekujem neko hibridno cudoviste izmedju star treka i svih ovih novih superhero filmova sudeci po tome ko radi na njemu i po trenutnim holivudskim trendovima. Nacin na koji ce pucat filmove van je psihotican a prica, barem ono sto znamo o njoj, ne obecava. Od tolikog expanded universa zasto ide u ovom smjeru nije mi jasno. Ocekujem jeftinu abominaciju u holivudskom stilu, nadam se da sam u krivu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.