Otkriven sinopsis Kick Ass 2

Piše: Valentino Bahun-Golub

Već smo vidjeli bezbroj slika sa seta Kick-Ass 2, ali je tek sada otkriven službeni sinopsis filma. Stara ekipa Aaron Johnson, Chloe Moretz, Christopher Mintz-Plasee je na okupu uz dodatak još nekih poput  Jima Carreyja, Clarka Dukea, Donalda Faisona, Johna Leguizamoa i Olge Kurkuline.

Nakon što nevjerojatna hrabrost Kick-Ass-a inspirira val maskiranih super junaka, vođeni opakim Colonelom Starsom i Stripesom, naš heroj im se pridružuje u patroli. No, kada te amaterske superheroje počne loviti Red Mist, preporođen kao „The Mother F%&*^r“, jedino gospodarica oštrice Hit Girl može spriječiti njihovo istrjebljenje. Zadnji put kad smo vidjeli juniorske ubojice Kick-Ass i Hit Girl, pokušavali su živjeti normalne živote kao tinejdžeri Mindy i Dave. Sa maturom na pomolu i nesiguran što da radi, Dave odlučuje započeti prvi svjetski tim superjunaka s Mindy.

Nažalost kada Mindy uhvate jer se iskradala kao Hit Girl, prisiljena je umiroviti se. Kako se nema kome drugome obratit, Dave udruži snage s Justice Forever, vođene preporođenim bivšim mafijašem imena Colonel Stars and Stripes. Baš kada su počeli mijenjati stvari na ulicama, prvi svjetski super zločinac, The Mother F%&*^r, okupi svoj zli tim i krene naplatiti Kick-Assu i Hit Girl ono što su napravili njegovom ocu. Ali postoji samo jedan problem: Ako se petljaš s jednim članom Justice Forever, petljaš se s svima njima.

Kick-Ass 2 će svoju premijeru doživjeti 28. lipnja 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.