Otkriven pravi razlog prebacivanja premijere nastavka G.I. Joea za iduću godinu

Piše: Deni Zgonjanin

Kao što smo i sumnjali, razlog iza prebacivanja premijere G.I. Joe: Retaliation na iduću godinu ipak nije 3D konverzija. Prava istina je to da je testna publika koja je odgledala film samo mjesec prije premijere reagirala negativno, tj. popljuvala film. Osim same kvalitete, publika je filmu najviše zamjerila rano ubijanje lika Channinga Tatuma, što je iznenadilo studio iza filma.

Studio je računao na Tatumov manjak popularnosti prošle godine pa ga je zato odlučio “razriješiti dužnosti”, no zahvaljujući 21 Jump Streetu, The Vowu i Haywireu, glumcu je popularnost naglo porasla. Utoliko da je jedini logični potez bio odgoditi premijeru i dosnimiti nekoliko scena sa njim. Nije poznato u kojoj će mjeri biti zastupljen u novoj verziji, no definitivno će dobiti više vremena i veću razradu lika, što će rezultirati većim prijateljstvom sa likom Dwaynea Johnsona, Roadblockom, najavljuju producenti.

Što se tiče 3D konverzije, ona će se stvarno odraditi, a prvi proračuni najavljuju da će to koštati oko 5 milijuna dolara, što bi se trebalo poprilično isplatiti ukoliko se dobro odradi, jer se u Kini i Rusiji, dva ogromna tržišta, svakim dan otvara sve više 3D kina pa je snimanje ovom tehnologijom prilično pozitivna računica, ako je za vjerovat studijima…

2 komentara za “Otkriven pravi razlog prebacivanja premijere nastavka G.I. Joea za iduću godinu

  • redrum says:

    Čitao sam ovo i na drugim portalima i baš stvarno mi nije jasno kako su tako slobodno i bez imalo krivnje ispoilali vlastiti film. Niđe veze.

  • Deni Zgonjanin says:

    Idioti. Šta reći više…

Leave a Reply

Your email address will not be published.