Otkazano 3D izdanje Independence Dayja

Piše: Igor Pavliško

Danas je popularno izbacivati 3D verzije starijih filmova jer, ruku na srce, ipak donose malo svježine bez obzira što plaćamo i više nego što smo i za stari primjerak. Kada film poput Independence Day dobije svoju preinaku, obično pomislimo „zgodno“, ali što ako ta preinaka utječe na mogući nastavak?

Više-manje smo svi pogledali ovaj film, i to nekoliko puta. Gledali smo Willa Smitha i Jeffa Goldbluma kako tamane agresivne vanzemaljce, ali i enormnu količinu gluposti koje je priča dovela na stol. Mnogi su nakon filma postavljali pitanja poput „Dobro, što ako se vanzemaljci vrate s ostatkom flote?“ ili „Koliko im vrijedi ta pobjeda obzirom da je Zemlja u gorem stanju nego Woodstock nakon festivala?“ Već dugo se nagađa kako Roland Emmerich želi odgovoriti na ova pitanja još jednim nastavkom, no hoće li?

Kada se neko ponovno izdanje filma otkazuje to obično znači da se ne bi isplatilo gospodi s uredima u Hollywoodu i računima u Švicarskoj. Što to znači za nastavke o kojima se bruji, još ne znamo. Svakako ne može biti dobro.

Jedan komentar za “Otkazano 3D izdanje Independence Dayja

Leave a Reply

Your email address will not be published.