Osmina finala velike vestern nagradne igre

Piše: Sven Mikulec

Dragi čitatelji, a posebice napaćeni sudionici, drago mi je što konačno mogu reći da smo u najdužoj ikad nagradnoj igri na FAK-u konačno stigli do brojke od najboljih 16 filmskih znalaca.

Pred nama je osmina finala, osam zanimljivih filmofilskih dvoboja koji će ponuditi jasniju sliku tko najsigurnijim koracima grabi prema našim nagradama. Ispod teksta je slika rostera, oprostit ćete nam na ružnoj, Paint skici, ali mislim da je prilična jasna. Također, da bismo ubrzali cijeli proces i olakšali si život međusobno, pokušat ćemo izbjeći dogovaranje preko maila i Facebooka koje se pokazalo napornim i mukotrpnim. Umjesto toga, pred nama su dva termina. Prva skupina igrača (ovi s lijeve strane) zaigrat će u četvrtak u 17:00h, dok će desna skupina svoj posao odraditi u isto vrijeme u petak.

Moje isprike što se toliko odužilo, od sada nadalje trebalo bi ići k’o po loju. :)

Pozdrav svima i sretno!

Lijeva skupina: četvrtak, 6.9., 17:00h

Desna skupina: petak, 7.9., 17:00h

 

4 komentara za “Osmina finala velike vestern nagradne igre

 • AnteZG says:

  može

 • rare_talent says:

  kul

 • dosada says:

  ok, valjda bu radnik ghotov sa svojim poslom do tad…u svakom slucaju stavi me zadnjrg klak i jesam pa bi to bilo mozda blize 6!

 • sven says:

  Postoji i mogućnost da je Gretchen u inozemstvu do vikenda, ali to ćemo još vidjeti.@ dosada, nema frke. riječima Michaela Collinsa, ti si čekao 700 godina, ja mogu jedan sat. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.