Oš da ti razbijem *****?

Piše: Sven Mikulec

Čini se da se Frankie Muniz baš trudi da što više vremena provede na naslovnoj stranici našeg portala. Nedavno je policija bila prisiljena posjetiti glumčev dom nakon što je došlo do nešto žešće svađe između nekoć popularnog Malcolma i njegove djevojke, Elycije Turnbow.

Kako kaže splašena cura, Muniz si je u jednom trenutku na glavu prislonio napunjeni pištolj, na što je ona pozvala prijatelja da ga dođe smiriti. Također, šuška se da je tijekom rasprave Frankie pošteno udario svoju dragu, na što sada, nekoliko dana kasnije, smireno odgovara:

”Volim je previše. Ona je djevojka koju želim oženiti.”

Awww. Nešto manje slatko, pak, bilo je kad je na to dodao da je sranje nastalo kad se ona na njega počela derati i udarati ga u facu dok je pokušavao u miru spavati.

Policija je upozorila mladi par da im se ovakve eskalacije nasilja ubuduće neće tolerirati, pa neuspješnog vozača trkaćih auta možda uskoro budemo imali prilike gledati iza rešetaka, gdje će se njegove duboke plave oči više cijeniti, a naslov Malcolm u sredini taj bi put mogao imati nešto drukčije značenje…

Jedan komentar za “Oš da ti razbijem *****?

Leave a Reply

Your email address will not be published.