Organiziran pogreb Waltera Whitea

Piše: Sven Mikulec

0

Za slučaj da vas još boli završetak Breaking Bada i da se još uvijek niste oprostili kak’ spada od petosezonske serije, razmislite o tome da svratite na pogreb Waltera Whitea, koji će se iduće subote održati u Albuquerqueju.

Samo nekoliko dana nakon što je u mjesnim novinama izašla osmrtnica glavnog lika iz serije, zajednica ovog novomeksičkog gradića otišla je i korak dalje. Sprovod je na rasporedu u 16.30, a u 20.00 ekipa će se okupiti u restoranu Vernon’s Steakhouse da uz iće i piće obilježi smrt jednog od najupečatljivijih TV likova ikad. Govor bi trebao održati Breaking Badov dekorater seta Michael Flowers, a pogrebna povorka navodno će krenuti od mjesta na kojem je snimljen posljednji kadar serije.

Žele li sudjelovati, fanovi će morati izdvojiti 20 dolara. Prihodi će, međutim, otići u gradsku udrugu za pomoć beskućnicima. Zanimljivo je da će umjesto tijela TV (anti)junaka fanovi u zemlju spustiti omaleni sef, u znak sjećanja na ambicioznog, nezasitnog obiteljskog čovjeka kojeg su upoznali i zavoljeli/zamrzili.

Fanovi lika Michelle Williams iz Dawson’s Creeka – OVAKO se pokazuje ljubav i odanost!

Jedan komentar za “Organiziran pogreb Waltera Whitea

  • BrBaFTW says:

    Obožavao sam seriju od početka. Još ne mogu vjerovat da je završila. RIP, BrBa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.