Opet Rocky!

Piše: Filip Jakovljević

Sylvester Stallone ne da jadnom Rockyju mira. Nakon što je u 60-oj snimio šesti nastavak serijala, a najavio i snimanje sedmog, 65-godišnji glumac odlučio je prvi film iz serijala pretvoriti i u… kraj ove rečenice čitate na vlastiti rizik… MJUZIKL. Tako je… kao da mrcvarenje serijala (od solidnog, pa čak i vrlo dobrog prvog dijela, pa do katastrofe od 5. filma, te revivala 16 godina kasnije) nije bilo dovoljno, Rocky će sada pjevati i plesati. Ako ni to nije dovoljno, Stallone je partnere pronašao u braći Kličko. Oni neće glumiti, nego će zajedno sa Slyem producirati i trenirati glavnog glumca.

Scenarij za Rocky: The Musical napisat će Thomas Meehan, a za glazbeni dio će se pobrinuti Lynn Ahrens i Stephen Flaherty. Mjuzikl će sadržavati glazbu iz filma – pjesme poput Eye of the Tiger, Gonna Fly Now i Take You Back.

Stallone je o novom projektu izjavio kako će se fokusirati na Rockyjevu romantičnu stranu: „Na kraju krajeva, Rocky je ljubavna priča i nikada ne bi došao do posljednjeg zvona bez Adrian. Gledati kako je ova priča oživljena kao mjuzikl me čini vrlo ponosnim. A učinila bi i Rockyja ponosnim.“

Još neka Sly odluči kako glavni glumac nije dovoljno dobar i sam odluči oživjeti romantičnog, raspjevanog Rockyja i tragedija će biti potpuna. Ukoliko se ipak ne slažete s mojom procjenom, mjuzikl će svoj debi imati u Hamburgu, u Njemačkoj krajem iduće godine, pa ako ste u mogućnosti zaputite se, pogledajte i sami odlučite treba li Rockyja pustiti da ode u legendu dok ima još barem malo dobrog ugleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.