Održan prvi FAK-ov Veliki filmski kviz

Piše: Sven Mikulec

Jučer je u Studiju Smijeha u zagrebačkoj Vlaškoj ulici održan prvi otvoreni Veliki filmski kviz, a titulu prvih pobjednika osvojila je ekipa pod imenom Danish Scum.

Stotinjak natjecatelja lijepo je popunilo dvoranu, a nakon dva sata natjecanja u opuštenoj atmosferi, do finala su se na impresivan način probile ekipe Danish Scum i Zgazit ćemo vas. Nakon napete partije filmske pantomime, pobjedu su odnijeli Petar, Ante, Vlado i Tomislav iz Danish Scuma. Sve pohvale idu i odličnoj drugoplasiranoj ekipi kojoj je malo nedostajalo da održe obećanje iz imena svoje grupe.

Spomenut ćemo i ekipe u kojima su se nalazili članovi FAK-ove redakcije. Nakon izazova općeg znanja, prepoznavanja slika, scena, razgovora te igre filmske asocijacije, naši su ljudi večer završili kao odlični 3. (Pas je popodne), 15. (Robi i sinovi) i 22. (Nicolas Cage).

Nadamo se da će ovakvih druženja biti još u budućnosti, pitanja će biti sve bolja i bolja, a ako će natjecatelji biti ovako simpatični i takmičarski raspoloženi, vjerujem da bi ovo mogao biti početak nečeg zanimljivoga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.