Odobreni piloti serija `Gotham´ i `Constantine´

Piše: Tena Strahinec

Donal-LogueSa

Serija Gotham dobila je pregršt novih likova, a radi se o negativcima poput The Riddlera, Catwoman, Penguina i Jokera koji će se sukobiti s mlađom verzijom policijskog načelnika Jima Gordona. Scenarist Bruno Heller (Mentalist) pozabavit će se likovima koji su bacili na koljena grad s kaotičnom prošlošću i već raspucan po šavovima sve dok se nije pojavio njegov spasitelj – Batman.

Serija je dobila zeleno svjetlo za pilot epizodu koju će režirati Danny Cannon (CSI). Pročitajte što o svemu kaže predsjednik Fox mreže, Kevin Reilly: „Serija će pratiti Brucea od njegovog djetinjstva (oko 12. godine) do trenutka kad obuče plašt (u finalnoj epizodi). Glumac će odrasti te će, ako odradimo posao kako treba, na kraju biti mladi momak i spreman [da bude Batman], što ne znači da nećemo skoknuti unaprijed s pričom. Vidjet ćemo kako su likovi postali to što jesu dok Gotham pleše na rubu ponora.“

U seriji ćemo gledati gore nabrojene negativce bez njihovih kostima i evoluciju njihovih karaktera, a o najzanimljivijem dijelu cijele priče – castingu – zasad samo nagađamo iako su se već pojavile glasine da je uloga Jima Gordona ponuđena Donalu Logueu, no glumac se izjasnio na Twitteru izjavivši da glasina nije istinita. Kaže da bi jako volio dobiti tu ulogu, no naglašeno je da se traži glumac u kasnim 20-ima. Uskoro ćemo saznati više jer Gotham počinje sa snimanjem u ožujku, a prve epizode mogli bismo gledati već iduće jeseni. Serija Constantine je također dobila zeleno svjetlo za svoju pilot epizodu, a tko će glumiti glavnu ulogu detektiva/anti-heroja saznat ćemo uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.