Odgođen `The Interview´

Piše: Ivo Skocic

franco-rogen-interview

Sony Pictures Entertainment je odgodio akcijsku komediju The Interview, sa Jamesom Francom i Sethom Rogenom u glavnim ulogama, a režirat će ga Seth Rogen i Evan Goldberg, sa originalnog planiranog 10. listopada na 25. prosinca.

“Kombinacija Setha, Evana I Jamesa garantira čistu komičarsku magiju. U našim prvim pregledima filma vidjeli smo da su još jednom uspjeli, i uzbuđeni smo što ih prebacujemo na Božić- jedan od najvažnijih dana za odlazak u kino i savršen datum za izlaganje njihovog branda komedije.” Rekao je Rory Bruer, predsjednik Svjetske Distribucije za studio.

U The Interviewu, Dave Skylark (Franco) I njegov producent Aaron Rapoport (Seth Rogen) imaju svoju popluarnu tabloidnu emisiju, “Skylark Tonight”. Kada otkriju da je sjevernokorejski vođa Kim Jong-un obožavatelj serije, dogovore s njim intervju u pokušaju da ih zajednica prepozna dostnojnim novinarskog zanata. Dok se Dave I Aaron pripremaju za put u Pyongyang, njihovi planovi se mijenjaju kada ih CIA unovači, kao dvojicu najnekvalificiranijih osoba koje možete zamilsiti, za misiju ubijanja Kim Jong-una.

Konkurenciju će im na otvaranju praviti Hot Tub Time Machine 2, Paddington, Into The Woods, Big Eyes i Unbroken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.