Odabrana Lois Lane

Piše: Deni Zgonjanin

Nakon mjeseci špekuliranja da li će se Lois Lane uopće pojaviti u novom Supermanu, pa zatim tko će ju utjeloviti, konačno smo saznali ime glumice koja će biti tiha patnja Henryja Cavilla, novog Supermana.

Riječ je o Amy Adams, glumici koja je dugo očekivano priznanje za svoje nastupe dobila tek ove godine, u vidu Oscarovske nominacije za svoj nastup u Fighteru. Prema riječima redatelja Zacka Snydera, audicija za Lois je bila ogromna i trebalo je dosta vremena da Amy dođe na red, ali mu je odmah nakon razgovora s njom bilo jasno da gleda novu Lois Lane. O samom karakteru lika je izjavio kako će ova verzija biti puno modernija od prijašnjih, što bi trebalo olakšati gledateljicama da se poistovjete s njom.

Eto, još jedino ostaje pitanje tko će biti negativac u Supermanu i tko će njega utjeloviti, ali ne zadugo, pošto je izlazak filma zakazan za 12. mjesec 2012., što znači da će se vjerojatno malo požuriti sa izborom znajući kakav bi spektakl film trebao biti, kojima se snimanje zna debelo produžiti…

4 komentara za “Odabrana Lois Lane

 • Koraljka Suton says:

  Ako na nominaciju za Oscara gledaš kao na dugo očekivano priznanje, onda ga je Amy dobila još 2006. kada je bila nominirana za Junebug…pa opet 2009. za Doubt.

 • Gjuro says:

  Zadnja Lois nije bila bogzna što. Ako ženska bude nabrijana kao u “Fighteru”, bit će dobra.

  Što ne znači da će Zack “joj što volim slow-motion, to je tako fora” Snyder uspjeti napraviti dobar film.

 • Maxima says:

  Previše je priče oko filma, larme i drame – ili će bit’ dobar ili neće ništa valjati. :)

 • Deni Zgonjanin says:

  FAIL… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.