Odabran scenarist za obradu Twilight Zone-a?

Piše: Vanja

Kako znamo već od listopada, najavljena nova Twilight Zone neće biti poput onih koje su radili Spielberg & co. Bit će to „veliki, veliki akcijski SF s jednom jedinom samodostatnom pričom koja je originalnom serijalu slična valjda isključivo po feelingu.”

Warnes Bros je za obradu scenarija odabrao Tonyja Peckhama (Invictus, Ritchiejev Sherlock Holmes), a adaptacija bi trebala početi sa snimanjem u ljeto 2013.g.

Ovaj film, kako navode raznorazni sedmoj umjetnosti bliski izvori, već dugo godina pokušava progurati mogući producent i isto tako moguća glavna muška zvijezda, Leonardo DiCaprio sa svojom vlastitom produkcijskom kućom Appian Way.

Fanovi i cijeli svijet znaju da TZ nikad nije niti bila velika akcijska SF franšiza no valjda se može vjerovati DiCapriju da neće okaljati Serlingovo ime sad… kad je konačno zaslužio svoje? (Nikad ne reci nikad, opet …) A naravno, ako odluči ne glumiti u vlastitom filmu (ako u konačnici dođe do snimanja, ono – nekad…), ne bi bilo loše raditi onako kako je to radio i Serling. A ne samo s feelingom koji povezuje kultnu seriju i mogući film.

Uz Peckhama, koji je barem iotu iznad kojekakvih anonimusa (osobiti i osobni rešpekt, no – TW?) to možda i ne mora biti tako loše, jer zbilja, to ne može raditi svatko jer to niti nije za svakoga. Zadnje što nam treba je ovavav … ep, pa da ispadne loš.

Leave a Reply

Your email address will not be published.