Obrat u remakeu ‘Sedam veličanstvenih’

Piše: Ana Kundid

Magnificent-7

Čini se kako je plan koji uključuje veličanstvene glumačke zvijezde okupljene u remaku mega popularnog filma iz 1960-ih The Magnificent Seven polako počeo padati u vodu,što se naslućuju iz najnovijih izvora koje govore o povlačenju Toma Cruisea.

U kultnom vesternu koji je ujedinio Yula Brynnera, Steva McQueena, Charlesa Bronsona i Jamesa Coburna, trebali su, uz Cruisea, zaigrati i Matt Damon, Kevin Costner te Morgan Freeman. Tko će od navedenih ostati u bubnju za dobivanje uloge još se ne zna,a razlog Cruseovog bijega od uzavrele pucnjave na Meksičkom području jest prevelik obim obveza koje će ga snaći u mnoštvu najavljenih filmova, uključujući The Edge of Tomorrow, Mission: Imposible 5 i Top Gun 2 .

John Lee Hancock će čini se napisati scenarij i upotpuniti početni trud Nica Pizzolatta. Budući redatelj trenutno nije poznat, a kako Hancock ima iskustva u režiranju westerna (2004. The Alamo),možda će također preuzeti redateljsku dužnost. Svakako,navedeno su samo spekulacije jer film nije prešao ni inicijalnu fazu planiranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.