Objavljene fotografije iz novog ‘Thora’

Piše: tonymelo

Empire je jučer objavio 13 novih slika iz Thora 2 na kojima imamo priliku vidjeti nekoliko članova glumačke postave uključujući Chrisa Hemswortha kao Thora, Toma Hiddlestona kao Lokija, Idrisa Elbu kao Heimdalla i Christophera Ecclestona kao glavnog negativca – Malekitha.

Thor: The Dark World u kina dolazi 8. studenog te se nastavlja na priču prvog Thora i Avengersa, prateći Odinovog sina u bitci za spas Zemlje i Asgarda od sjenovitog neprijatelja koji je stariji od samog univerzuma. Thor se bori kako bi uspostavio red u cijelome kozmosu, no na put mu staje drevna rasa pod vodstvom osvetnički nastrojenog Malekitha, s ciljem da cijeli univerzum zavije u tamu. Suočen s protivnikom kojeg ne može zaustaviti ni cijeli Asgard, Thor se mora zaputiti na opasno putovanje koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster i koje će ga natjerati da žrtvuje sve do čega mu je stalo kako bi nas spasio. Mislim da bi to trebalo značiti da je to to što se tiče Natalie Portman.

Uz glavne face u filmu se pojavljuju i Stellan Skarsgard, Adewale Akinnuoye-Agabaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo i Anthony Hopkins. Redatelj je Alan Taylor.

Slike možete vidjeti ispod.

Jedan komentar za “Objavljene fotografije iz novog ‘Thora’

Leave a Reply

Your email address will not be published.