Objavljen trailer za 2. sezonu `House of Cards´

Piše: Ana Kundid

house-of-cards-season2

Sudeći prema traileru 2. sezone izvrsne političke serije House of Cards, možemo potvrditi da smo u 2014. definitivno ušli sa stilom. Ponovno pod okriljem Netflixa, za čiji je rast popularnosti prethodne godine zaslužna upravo spomenuta serija, nova sezona planira pružiti još intrigantnije i mračnije zaplete.

Kavin Spacey kao Francis Underwood i Robin Wright kao njegova supruga Claire ostaju glavne glumačke zvijezde, ali nažalost bez Davida Finchera kao mogućeg režisera nekih od budućih epizoda. U drugoj sezoni Francis stupa na položaj potpredsjednika, ima veću odgovornost, više prostora i materijala za kreiranje zamršenih spletki, ali i više interesa da se one razotkriju.

Sve nove epizode moći će se gledati putem Netflixa od 14.veljače ove godine. Do tada možete škicnuti spomenuti trailer i sami procijeniti hoće li nove epizode moći konkurirati prošlogodišnjima. Pretpostavlja se da će druga sezona bitno nadmašiti prvu, posebno zbog predviđanja da je ovo ujedno i posljenja sezona tv serije. Zato u nastavku s užitkom pogledajte posljednji trailer za House of Cards:

Leave a Reply

Your email address will not be published.