Objavljen službeni sinopsis za `The Hateful Eight´

Piše: tonymelo

hateful

Produkcija Tarantinovog novog filma The Hateful Eight počinje u siječnju iduće godine, a danas su otkrivene dvije vijesti vezane uz radnju i glumačku postavu nadolazećeg vesterna. Objavljen je službeni sinopsis filma, kao i imena dvoje novih glumaca koji će se pridružiti glumačkoj postavi. Radi se o Channingu Tatumu i Demianu Bichiru (A Better Life, Che).

Prva verzija sinopsisa objavljena je kada je došlo do curenja scenarija na internet, a druga nedugo zatim kada je redatelj organizirao čitanje scenarija uživo. Tarantino je u međuvremenu odlučio dodati treći čin, ali osnovna premisa priče nije se mijenjala. U filmu se pojavljuju Samul L. Jackson, Kurt Russel, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen i Bruce Dern, a službeni sinopsis u cijelosti možete pročitati ispod.

U filmu The Hateful Eight koji se odvija šest, osam ili dvanaest godina nakon završetka Američkog građanskog rata, jedna poštanska kočija juri kroz studen krajolik Wyominga. Putnici, lovac na glave John Ruth (Russell) i njegova bjegunka Daisy Domergue (Leigh), kreću se prema gradu Red Rock u kojemu Ruth, u ovim krajevima poznat kao Dželat, planira isporučiti Domergue pravdi. Na putu susretnu dvoje stranaca: Majora Marquisa Warrena (Jackson), bivšeg crnog vojnika koji se borio na strani Sjevera, a danas ozloglašenog lovca na glave, i Chrisa Mannixa (Goggins) otpadnika s juga koji tvrdi da je novi šerif Red Rocka. Međutim, snježna mećava ih sustiže i naša četiri junaka odluče potražiti utočište u odmorištu Minnie Haberadshery. Kada stignu kod Minnie, ne dočeka ih vlasnica, već četiri nepoznata lica. Bob (Bichir) čuva odmorište dok je Minnie u posjetu svojoj majci, a društvo mu prave Oswaldo Mobray (Roth), egzekutor iz Red Rocka, kauboj Joe Gage (Madsen), i general vojske Juga, Sanford Smithers (Dern). Kako se oluja sve više pogoršava, naših osam putnika postaju sve svjesniji da možda nikada neće stići do Red Rocka…

Leave a Reply

Your email address will not be published.