Objavljen casting remakea `Kickboxera´

Piše: Terezija Bjelajac

alain

Cast za novi remake legendarnog Kickboxera iz 1989. godine umalo je dovršen. Film koji je uveliko proslavio junaka testosteronskih filmova, Jean Claude Van Dammea, već lagano puca po šavovima od napetosti novih, svježih mišića koje je producent Ted Field (Pitch Black, The Last Samurai) regrutirao za projekt.

Uloga Kurta Sloana, pamtljiva po ćoškastom i uspavanom licu Van Dammea pripala je Alainu Moussiju, opakom frajeru iz Gabona, čije ime veže se borilačke vještine prije nego za filmske uspjehe. Njegovim maskulinim potezima možete svjedočiti u sitnim ulogama statista u Pacific Rimu, White House Downu i Brick Mansionsu.

U sporednim ulogama pridružit će mu se kolege Dave Bautista, zvijezda WWEa i glumac u nadolazećima Guardians of the Galaxy te George St. Pierre, UFC šampion koji ima čak jednu scenu borbe u Captain America: The Winter Soldier. Za sad nije još poznata preciznija preraspodjela uloga, ali producenti su sigurni u uspjeh ovog, kao i još dva Van Damme remakea, Time Copa iz ’94. i Bloodsporta iz ’88. Zato stisnite zube, napnite te bicepse i popijte svoje proteinske shakeove, jer očkuje nas gomila udaraca, polomljenih noseva, razderanih košulja i punchlineova sa stranim naglascima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.