Novi pokušaj za `The City That Sailed´

Piše: Ivo Skocic

men-in-black-3-agent-j-will-smith

The City That Sailed ili Men In Black 3 – to je bilo (ne tako teško) pitanje za Willa Smitha u 2010. Nakon logičnog odabira nastavka franšize, Smith se odlučio vratiti odbačenom projektu, ali sa skroz novim kreativnim timom u pozadini.

U originalnoj verziji projekta, scenarij je pisao Andrew Niccol (Gattaca) i za režiju se spremao Francis Lawrence (I am legend), a u novoj verziji ih zamjenjuju family-friendly Shawn Levy (Night at the Museum) a vjeruje se da će scenarij pisati Audrey Wells (Shall We Dance, Under the Tuscan Sun). Prva verzija scenarija je govorila o curici koja je uzrokovala odvajanje Manhattana od ostatka svijeta, koji onda plovi preko Atlantika kako bi ujedinio kćerku i oca; tu želju je ispunila nekakva magična svijeća. O tome se radilo prije par godina, ali danas se scenarij poglupljuje pojednostavnjuje, i više baca na avanturu nego na fantaziju.

Svakako, kao i sve stvari sa WIllom Smithom, nema informacija o datumima – niti otprilike. Projektu potporu daje Fox, a njima je prioritet, što se Levyja tiče, Night At The Museum 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.