Novi negativac u svijetu Marvela

Piše: Terezija Bjelajac

Daniel-Bruhl

Najnovija pridošlica u redove Marvelovih zločinaca dio je priče o junaku Captain America i svoje mjesto nalazi u trećoj filmskoj adaptaciji ove američke stripovske senzacije, Captain America: Civil War. Daniel Brühl (Ingloriuos Basterds, Rush) utjelovit će još nepoznatu ulogu marvelovskog negativca, a od producenata čuju se samo riječi hvale za glumca. Kevin Fiege uzbuđen je oko rada s novim dijelom castinga te smatra kako ima „još jednog velikog glumca koji će dijeliti filmsko platno sa nekima od najvećih junaka“.

Brühl ne staje samo na jednoj adaptaciji Marvelovih stripovskih uradaka, jer se već šuška o njegovoj potencijalnog ulozi negativca u nadolazećem Doctor Strange, koji će ugledati svjetlo dana 2016. godine.

Novitet u svijetu Kapetana Amerike nije samo Brühl, već i njegov glumački kolega, Chadwick Boseman, koji će utjeloviti lik Black Panther 2017. godine.

O samom filmu redatelji Joe i Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier) govore kako će pratiti nastavak priče o Winter Soldieru, a neki od glumaca iz franšize će se vratiti i u trećem dijelu, poput Samuel L. Jacksona i Scarlett Johansson.

Uz veliki broj novih i starih glumaca, casting se bliži kraju, a produkcija počinje u prvim mjesecima slijedeće godine, kako bi se premijera mogla održati 6. svibnja 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.