Novi `Looney Tunes´ film sa Steveom Carellom u glavnoj ulozi

Piše: tonymelo

SteveCarell

Snima se novi igrano animirani Looney Tunes film sa Steveom Carellom u glavnoj ulozi. The Hollywood Reporter izvještava kako će scenarij napisati autori X-Men: First Class scenarija Zack Stentz i Ashley Miller, dok će redateljsku stolicu preuzeti Glenn Ficarra i John Requa koji su s Carellom već surađivali na komediji Crazy Stupid Love.

Radnja će se odvijati unutar skladišta ACME korporacije, tvrtke od koje Wile E. Coyote kupuje inovativne zamke kojima pokušava uloviti Pticu trkačicu, te će se fokusirati na događaje koji se odvijaju iza kulisa imaginarne kompanije. Zanimljivo, ovo neće biti prvi put da se ACME pojavljuje na velikim platnima. 2003. godine snimljen je Looney Tunes: Back in Action u kojemu je Steve Martin glumio glavnog direktora spomenute korporacije.

Space Jam se možda događa samo jednom u životu, ali se nadamo kako će Carell i ekipa koja je snimila prilično zabavnu komediju Crazy Stupid Love, uspješno ponoviti nešto slično. Do tada vas ostavljamo uz Monstar’s Anthem – Hit Em High spot:

Leave a Reply

Your email address will not be published.