Novi detalji oko Inkvizitora u `Star Wars 7´

Piše: tonymelo

inquisitor111

Stižu nam nove vijesti i glasine iz Star Wars univerzuma. Dobili smo priliku vidjeti novi dizajn kacige nepreciznih i nesposobnih stormtroopera, kao i dva nova odjela koja bi Han Solo trebao nositi u filmu. Što se tiče same priče pojavile su se neke glasine vezane uz negativce i o mogućem pojavljivanju Dartha Vadera u Episode VII.

Ako su glasine točne, mladi protagonisti koje glume Daisy Ridley i John Boyega, krenut će u potragu za Jedi Masterom Lukeom Skywalkerom koji je nestao nakon događaja u šestom nastavku. Govorka se kako bi Boyega na početku filma mogao biti stormtrooper, te će Luke nakon što biva pronađen otkriti kako su novi glavni negativci Inkvizitori – koji u slobodno vrijeme love Jedi Mastere i njihove Padawane – povezani s Sithovima.

Zatim ćemo dobiti priliku vidjeti flashback u kojemu Darth Vader regrutira prve Inkvizitore i u kojoj bi se trebala pojaviti vrlo mlada Leia. U određenom trenutku, na scenu će stupiti i bivša Boyegina zapovjednica koju glumi Gwendoline Christie, a koja će otkriti svoju vezu sa Silom, najvjerojatnije u obliku članstva u Inkvizitorskoj organizaciji.

Osim skica novih kaputa, pojavile su se i glasine vezane uz priču Hana Soloa. Ako su istinite, postoji velika šansa da ćemo ga vidjeti sa svjetlosnim mačem u ruci, kao i u ulozi kapetana Super Star Destroyer broda. Priča se kako je kormilo Millenniuma Falcona prepustio još neimenovanom liku kojega će glumiti Oscar Isaac. Za svaki slučaj opet ćemo napomenuti kako su u pitanju samo glasine i kako se možda ništa od navedenoga neće obistiniti. Slike šljema i kaputa možete pogledati ispod.

Star Wars: Episode VII u kina dolazi 18. prosinca 2015. godine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.