Novi datumi za `Fast and Furious 7´, `Anubis´ i `Ice Age 5´

Piše: Ivo Skocic

scrat-in-love-ice-age

Nakon tragedije koja je zadesila čitavu ekipu serijala Fast and Furiousbudućnost filma ostala je neizvjesna. Ali, nakon što je potvrđen nastavak snimanja u siječnju 2014., Vin Diesel je službeno potvrdio novi release filma preko svoje Facebook stranice: 10.4.2015., skoro godinu dana nakon prvog predviđenog releasea koji je trebao pasti na 11.7.2014.

U međuvremenu, 20th Century Fox i Blue Sky Studios su objavili release za još jedan novi nastavak serijala Ice Age. Peti po redu će dočekati mrak kino dvorana 15.7.2016., a konkurenciju će mu praviti jedan trenutačno bezimeni Marvelov film.

Anubis, još jedan Foxov animirani film kojem je release pomaknut radi Ice Agea, u kina dolazi 23.3.2018., a za njega se govori kako je baziran na noveli „The Anubis Tapestry: Between Twilights“ Brucea Zicka, koja priča priču o Dr. Georgeu Henryu. Doktora zarobljava prokletstvo mumije i šalje njegovu dušu u podzemni svijet. Dok ga njegov sin pokušava osloboditi upada u dubine podzemja i bori se protiv raznoraznih čudovišta. Sounds like fun?

Leave a Reply

Your email address will not be published.