Novi Batman odustao od režiranja remakea ‘Nikom ni riječi’

Piše: tonymelo

S obzirom na to da je prihvatio ulogu Batmana, Ben Affleck će zbog gužve u rasporedu morati staviti ostale projekte na čekanje. Snimanje Superman Vs. Batman filma će se odvijati dobrim dijelom 2014. Godine, što znači da nema vremena za rad na ostalim planiranim projektima. Kao što smo napisali u jednoj od prijašnjih vijesti, trebao je raditi na adaptaciji novele Live By Night koja je trebala zaigrati u kinima iduće godine, ali sada je očito da se to neće dogoditi. No to nije jedini projekt od kojeg će morati odustati.

The Wrap je izvjestio da Affleck više nije vezan kao redatelj uz remake francuskog trilera Tell No One. Nigdje se ne navodi točan razlog zašto je tomu tako, ali se o cijelom projektu nije čulo ništa već nekoliko godina. Nagađa se da pisac Chriss Terrio koji je trebao raditi na scenariju nije uspio prilagoditi priču na način koji bi im bio prihvatljiv. Uz to, producentica Kathleen Kennedy, koja je involvirana u taj projekt od samo početka, ima pune ruke posla radom na novim Star Wars filmovima.

U međuvremenu, Dedline je otkrio da je adaptacija The Standa – poznatog romana Stephena Kinga – opet mjenja redatelja. Prvo je na čelu projekta bio David Yates, zatim ga je preuzeo Affleck, a sada je u rukama Scotta Coopera. Scenarij za film je napisao David Kajganich (savršeno prezime), a preradit će ga Cooper. Priča prati grupu preživjelih koju vodi čovjek imena Randall Flag i koja proživljava vrlo čudne stvari nakon što virus pobije 99% svjetske populacije. U WB-u su ovaj projekt označili prioritetnim s obzirom na to da je Under The Dome postao pravi mali ljetni hit. Koliko brzo znači prioritetno to ćemo vidjeti za par godina.

Jedan komentar za “Novi Batman odustao od režiranja remakea ‘Nikom ni riječi’

  • Deckard says:

    Randall Flag je negativac The Standa, preživjele vodi Stu Redman (Gary Sinise ga je igrao u TV Seriji). Samo mala ispravka :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.