Nove glasine oko Snyderova `Batman vs. Supermana´

Piše: Tena Strahinec

Man of Steel director Zack Snyder

Snyder će set nevjerojatno iščekivanog filma Batman vs. Superman (koji nikako da dobije svoj službeni naslov) postaviti na tlo Detroita već idući mjesec s budžetom od 131 mil. dolara u koji još nisu uključeni troškovi post-produkcije i marketinga. S obzirom na lošu ekonomsku situaciju u Detroitu, BvsS tamošnjim stanovnicima i općoj situaciji ne može odmoći. Kolege s portala Batman on Film kažu da će Lex Luthor sigurno biti u filmu, ali ne mogu otkriti identitet drugog negativca, no naglasili su da je o njegovom pojavljivanju u filmu dosad izašlo dosta glasina (Doomsday?).

Isto tako tvrde da se neće pojaviti ni Aquaman, Martian Manhunter, kao ni Batmanovi neprijatelji, već će fokus biti na Supermanu, što je jasno prema samoj činjenici da se radi o nastavku Čovjeka od čelika (izv. Man of Steel). Prema tome, baywatchevac Jason Momoa se, kao što se rastračalo diljem interneta, neće pojaviti ni u jednoj od tih uloga. Ovime nisu opovrgnute glasine da bi Dwayne Johnson mogao nakratno svratiti kao John Stewart/Green Lantern. Ista stranica kaže i sljedeće: „Osobno, mislim da će se, kao što je uloga Black Widow u Iron Manu 2 poslužila kao odskočna daska za njen lik, isto dogoditi i s Wonder Woman – [uloga u Batman vs Superman] za njen vlastiti film. Uz sve to, kladim se – u Monopoly novcu, naravno – da će Amazonke biti potomci onih ‘drevnih Kriptonaca’ koji su pokušali postaviti kriptonske baze u svemiru prije tisuće i tisuće godina. Nadalje, mislim da će WW biti manje moćna u usporedbi sa Supermanom jer su se Amazonke razvile i prilagodile životu na Zemlji već stoljećima.“ Što mislite o tome?

Snyder očito kreće u drugom, netipično stripovskom smjeru tako da će i WW dobiti novi kostim, kao i oklop koji više doliči ratnoj princezi. Stigla je još jedna glasina s YouTube kanala djevojaka Team Amasian koje tvrde da su dobile potvrdu da će Luthora sigurno glumiti svjetski ljubimac Bryan Cranston. Iako nisu otkrile svoje izvore, čine se prilično sigurne oko velike vijesti za sve ljubitelje stripovskog svijeta. Kako vam zvuči Batman vs. Superman kao podloga za nove filmove o drugačijem i klasičnijem Batmanu (Batflecku), kojeg ćemo, prema svemu sudeći, gledati u srpnju 2015. na velikom platnu sa Supermanom?

5 komentara za “Nove glasine oko Snyderova `Batman vs. Supermana´

 • Ovaj dio vezan za WW i njen origin je nakon toga opovrgnut, to je bio mali freestyle na Twitteru :)

 • Boris Rakić says:

  Možda Momoa bude Lobo? Šanse su gotovo nepostojeće, ali taj anti-junak koji se sukobljavao s obojicom iz naslova filma bi sigurno bio zanimljiv negativac. Ma zapravo, zajebi to. Dajte nam samostalan Lobo film!

 • Mario says:

  Man of Steel je loš film, a sumnjam da će nastavak biti bolji, ali nikad se ne zna – držim fige, a opet kad se sjetim da čovjeka šišmiša glumi čovjek ne znam glumiti B.A. odmah mi je loše.

 • 7-5 says:

  kao da ti za glumu super junaka treba neki veliki raspon emocija. dovoljno je znat se malo rasrdit, dok je od glume puno bitnija cool pojava i misici. to je nesto sto ben moze odradit bar za trojku.

 • Ja to uporno govorim, Affleck će napraviti Bruce Waynea/Batmana sigurno dobro, jer u pravom životu, on efektivno je Bruce Wayne, izuzev psiholoških ožiljaka ubojstva roditelja, međutim to će se pokazati kroz dramaturgiju i njegove aktivnosti, no problem. Kao Batman, mora moći istući ljude i biti fizički impozantan, što on i je, dapače bit će najvišlji i najjači glumac koji će glumiti Batmana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.