Nove glasine o `Deadpool´ filmu

Piše: tonymelo

deadpool-cable

Trebao sam napisati vijest o Harrisonu Fordu i Blade Runner II filmu, ali to je bilo prije nego što se internetom proširila vijest tisućljeća. Vijest koja je sposobna spriječiti sukob u Ukrajini, vijest koja će natjerati prosječnog Hrvata da na par minuta prestane pričati o onim prokletim komunjarama/ustašama i vijest koja će natjerati čovječanstvo da se kolektivno zaljubi u Beatrice Arthur. Jebeš Blade Runnera II, kad dolazi Deadpool film!

Philadephia Tempo donosi nam predivnu vijest o povratku Ryana Reynoldsa na velike ekrane. Uloga jednog od najboljih Deadpoolovih prijatelja Cablea – sina Cyclopsa i Jean Gray poslanog u budućnost dok je bio mala beba kako bi preživio – ponuđena je Michaelu Biehnu. Radnja filma pratit će Deadpoola iz druge dimenzije koji pokušava ubiti originalnog Deadpoola zbog događaja koji imaju kozmičke posljedice.

Na premijeri filma X-Men: Days of Future Past, producentica Lauren Shuler Donner kazala je kako još uvijek nisu odlučili hoće li film biti rated R ili PG-13. Ukoliko se odluče za verziju 18+ na raspolaganju će imati manji budžet, ali veću kreativnu slobodu, dok PG-13 verzija cilja na širu publiku i shodno tome ima više financijskih sredstava. Neovisno o tome što odluče, film će biti akcijska komedija. Fox još uvijek nije službeno potvrdio snimanje, ali ovo ne bi bio prvi put da negiraju snimanje filma koji je već u produkcijskoj fazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.