Nove fotografije otkrivaju Ultrona i Avengerse

Piše: tonymelo

The-Avengers-Age-of-Ultron-500

Drž’te gaće ljudi, stiže puno zanimljivih vijesti iz Marvela vezanih uz Avengers: Age of Ultron.

Na naslovnici časopisa Entertainment Weekly imamo priliku vidjeti prvu službenu fotografiju Ultrona kojeg će pomoću motion capture tehnologije oživjeti James Spader. Potvrđene su glasine o njegovom nastanku, otkriveno je kako će se Avengersima pridružiti Don Cheadle, te smo dobili nekoliko novih slika od kojih posebnu pozornost plijeni ona na kojoj se nalaze Quicksilver i Scarlet Witch.

Comic-Con još nije ni počeo, a informacije dolaze sa svih strana. Sve je započelo s Markom Ruffalom koji se slučajno (ili “slučajno”) izlanuo kako će se cijela glumačka postava novih Avengersa pojaviti na pozornici iduće subote za vrijeme Marvelovog panela. Nakon toga uslijedio je intervju s Kevinom Feigeom, predsjednikom Marvel studija, koji je govorio o epskoj sceni borbe između Hulka i Iron Mana, te o tome kako će Stark Tower postati Avengers Tower – glavno sjedište naših omiljenih superjunaka.

Ukoliko ste pratili seriju Agents of S.H.I.E.L.D. ili ste pogledali zadnjeg Kapetana Ameriku (SPOILER!) znate da se S.H.I.E.L.D. raspao, a Nick Fury otišao ispod radara. S raspadom S.H.I.E.L.D.A. Avengersi su jedina grupa sposobna braniti čovječanstvo od različitih prijetnji. Kako bi im olakšao život i pomogao zaštiti Zemlju, Stark razvije Ultrona, program s vlastitom sviješću, umjetnu inteligenciju koja će mu omogućiti da bude Avenger bez potrebe da sam oblači željezno odijelo. Na kraju trećeg Iron Mana imali smo priliku vidjeti prvu verziju tog programa. No, stvari pođu po zlu kada Ultron evoluira i shvati kako su ljudi najveća prijetnja koja postoji.

Ispod možete vidjeti slike na kojima se posebno ističe užasan Quicksilverov kostim i Don Cheadle s pivicom u ruci.

Jedan komentar za “Nove fotografije otkrivaju Ultrona i Avengerse

  • konan says:

    ako bude zabavan kao prošli dio i sa super kul efektima bit će dobar

Leave a Reply

Your email address will not be published.