Nova franšiza akcijskih filmova

Piše: Jelena Djurdjic

Dvije producentske kuće, Dark Castle Home Entertainment Joela Silvera i After Dark Films Courtneyja Solomona su se udružile kako bi zajedno producirale novu franšizu akcijskih filmova, After Dark Action.

Franšiza će obuhvaćati (za sad) pet filmova, sa internacionalnim zvijezdama žanra – u Antonio Negretovom Transitu igrat će Jim Caviezel. U novom filmu Johna Hyamsa, Dragon Eyes, nas očekuju Jean Claude Van Damme, Cung Le i Peter Weller. Philly Kid, Jason Conneryja u glavnim ulogama nam donosi  Neala McDonougha i Devona Sawa, a Stash House Eduarda Rodrigueza svima omiljenog Dolpha Lundgrena. Rodriguez će režirati i  El Gringo, sa Christianom Slaterom u glavnoj ulozi, po scenariju Jonathana W. Stokesa.

Filmovi će početkom petog meseca biti dostupni preko usluge ’video on demand’, ali ih treba očekivati i na raznim festivalima, i kinima, bar u zemljama akcijskih heroja. Zanimljivo je da, bar prema IMDb-ju, budžeti filmova su po 3 milijuna eura, osim El Gringo, za koji je izdvojeno čitavih 7.

Jedan komentar za “Nova franšiza akcijskih filmova

Leave a Reply

Your email address will not be published.