Ništa od dodjele Oscara!

Piše: Deni Zgonjanin

Ja jednostavno ne kužim zašto mi Hrvati ne bojkotiramo HRT skroz?! Mislim budimo realni, zašto ga uopće gledamo? Od prije znamo da je HDZ-ova kuja, guši i tjera sve sposobne novinare, ukida emisije kad mama Jadranka to naredi… Uz to mu je i program u zadnje 2-3 godine toliko očajan da radije gledam Šeherezadu na RTL-u, zahvaljujući mozgovima koji su jedinu seriju koju vrijedi gledati (Lie to me) stavili u kasniji termin da ju ono malo zaposlenih ljudi u Hrvatskoj nemre gledati, a o filmovima da i ne govorim…

Zadnja je vesela vijest sa Prisavlja to da se ove godine Oscari neće uopće prenositi, već će gledatelji imati priliku vidjeti skraćenu verziju od sat i pol, 2 dana poslije. Umjesto Oscara će se 27. prikazivati filmovi dobitnici Oscara, poput Hurt Lockera i Milka, sa jednom emisijom između tih dvaju filmova u kojoj će par smiješno nestručnih osoba razgovarati o dodjeli Oscara koju nećemo gledati…

Jedino što vrijedi na HRT-u je sportski program, a i to neće dugo vjerujem. Najviše me fascinira to što mi moramo plaćati pretplatu za HRT-ove programe na kojima više nema ničega što bi uopće željeli gledati… FAK no!

10 komentara za “Ništa od dodjele Oscara!

 • Izabela says:

  Molim?! Ne možeš vjerovati

 • Marin Mihalj says:

  Deni, to je, štono bi se reklo, blessing in disguise! Mislim, imamo li doista želuca slušati Korkutove komentare opet? Ne. Tko ima pro 7 može pogledati dodjelu Oscara bez ikakvih komentara. Nice & dandy. :)

  No, to da je HRT smijurija – jest. Ne vrijedi pišljiva boba još otkako su prestali snimati legendarnu “Peticu”. :(

 • Matea Rebrović says:

  hebem ja njima mater.eto. al nemoj Jacu dirat,sumnjam da ona ima veze s ovim 😀
  a tak sam se veselila noći s Oscarima na plazmi dok cimerica spava :(
  :(
  sad će bit laptop i livestream. ah.

 • Ivan says:

  Oscari su ionak u zadnjih par godina postali jako dosadni (barem meni) pa mi se čini dobrom idejom što će pustiti skračenu snimku. Samo je bed kaj je 2 dana nakon dodjele :/

  E sad zašto plačaš preplatu RTV-a? Ozbiljno to pitaš? Pa zašto plačaš naknadu za ceste bez obzira koliko se vozio njima i s obzirom na njihovo stanje :)

 • Huco says:

  LOL, nebih o HRTovoj preplati… za 78kn ili kolko već mjesečno treba davati trebali bi to debelo opravdati programom a program im je zakura.. već godinama

  – tu preplatu prekrivaju tkz porezom koji naravno svaki građanin RH mora plačati

  Uglavnom neka svi lijepo maknu tv i radio i uzmu brži internet i sve streamaju preko nj…

 • Deni Zgonjanin says:

  Mrzim vas… Zašto svi imate dobre argumente? Šta da ja sad kažem? Drugs are bad?

 • maxima says:

  Koliko god Oskari izgubili na onome, što bismo mi svi htjeli da nisu (stručnost, fair-play, profesionalnost, bla bla bla, neočekivanost, izenađenja…), ipak sam se tome svake godine radovala i to dobar mjesec-dva unaprijed, premda se ionako manje-više sve zna, no ne prenositi takvo što, to je zbilja… ma to je neozbiljno sa stanovišta kulture, ništa drugo! Ipak je to bila i ostala nagrada, ceremonija koja se već godinama čeka, ako ništa.

  Ja imam načina gledati kao i svatko drugi, (satelit, livestreaming… whatever) ali nije to TO!

  Bitno je da će se svake subote u udarnom terminu prikazivati pripreme za Eurosong. Bljuv! Sram ih bilo!

 • tea says:

  moram priznat da me srce zaboljelo kad sam to čula…jedina noć u godinu koju probdijem ispred televizije kao da čekam mesiju…joj…i što sad?

 • Gjuro says:

  Satelit? Internet streaming?

 • Matea Rebrović says:

  bit će Gjuro,bit će! za RC ima sigurno i već znam gdje ću gledat..a za dodjelu ću tražit cijelu nedjelju. stavit ću tu linkove u ned(ako smijem),stavite i vi ako nađete :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.