‘Ninja kornjače’ Michaela Bayja kreću sa snimanjem u travnju

Piše: Ivo Skocic

Najnovija produkcija Michaela Baya (Transformeri), Ninja kornjače, počinje sa snimanjem već za tri mjeseca, ako je vjerovati Production Weeklyju.

Ovaj relativno kontroverzni projekt režirat će Jonathan Liebesman (Bijes Titana, Bitka za Los Angeles). Kontroverza je počela kad je Bay najavio da će kornjače biti izvanzemaljskog porijekla, a nastavila se kad je ime projekta promjenjeno iz “Teenage Mutant Ninja Turtles” u sadašnji skraćeni. Redatelj kaže:

Marketing Paramounta promijenio je ime. Pojednostavili su ga. Svi likovi su isti i još uvijek se ponašaju kao tinejdžeri. Sve čega se sjećate, sve što volite kod likova, još uvijek je tu. Scenarij pišu dva vrlo pametna pisca, jedan od njih je kreator originalnih kornjača. Zaista im je stalo da naprave ovaj film za fanove. Svi ovdje brinemo za fanove. Dajte nam šansu. Redatelj je veliki fan franšize. Neće vas iznevjeriti.

Neke je fanove to uvjerilo, a neki zaključak donijeti kada vide film, koji ima službeni release 16. svibnja 2014., zajedno s Warner Brosovom Godzillom.

3 komentara za “‘Ninja kornjače’ Michaela Bayja kreću sa snimanjem u travnju

  • magarac says:

    Jedva čekam ovaj uradak! Crtić mog djetinjstva, nadam se da ga neće us*ati! :)

  • Valentino says:

    Čim on tak veli “Dajte nam šansu”, znači da zna da dira u svetinju

  • magarac says:

    Nadam se da si u krivu! 😉 Iako, pošto jako volim taj crtić/film mislim da ga stvarno moraju jako uništiti da mi se ne svidi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.