Nicole je nova kraljica pustinje

Piše: Katarina Tokić

Zagreb, 02.07.2012 - Australska glumica Naomi Watts u HNK-u, gdje trenutacno snima dugometrazni film u kojem utjelovljuje lik britanske princeze Diane

Već dvije godine redatelj Werner Herzog pokušava nagovoriti Naomi Watts da pristane glumiti Gertrude Bell u filmu Queen of the Desert, ali najnovije vijesti iz svijeta filma najavljuju promjenu planova – slavnu putnicu, spisateljicu, špijunku (i puno toga, Gertrude Bell ne treba posebno predstavljati) glumit će Nicole Kidman.

Naomi ipak neće biti besposlena, trenutno se priprema za snimanje filma Holland, Michigan u režiji Errola Morrisa (The Fog of War, The Thin Blue Line). Produkcija filma kreće u travnju, a Naomi će glumiti ženu koja otkriva da je suprug vara te se i ona upušta u avanturu. Na kraju otkriva da nije najgore što je suprug vara, već što je on zapravo serijski ubojica.

Ova će uloga Naomi biti odmor od princeze Diane (iako priče imaju dodirnih točaka), čiju životnu priču predstavlja u filmu Diana. Nicole Kidman je također bila u kraljevskim vodama, a premijeru filma Grace of Monaco tek očekujemo.

Nakon nježnih princeza, vrijeme je za priču o avanturistici – sad čekamo Queen of the Desert!

2 komentara za “Nicole je nova kraljica pustinje

  • Matea Rebrović says:

    Dobre su obje, o Gertrudi ne znam puno, ali gledat će se kao i svaki Nicolin film :) Bit će je zanimljivo vidjeti s babskom frizurom, lol. Gledat će se i Diana i Grace, ofkors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.