Nicolasu Cageu ponuđena uloga u trećim Expendablesima

Piše: Deni Zgonjanin

Ovisno o tome kako prođe posljednji nastavak na box officeu, studio iza Expendables filmova je spreman iskeširati još više novaca za treći nastavak franšize, što znači da bi mogli gledati znatno veći broj akcijskih junaka u njemu. Sigurno pojačanje je Nicolas Cage, ujedno i najjeftinije vjerojatno, uzevši u obzir porezni dug koji treba otplatiti pa pristaje na svakakve filmove za sitne novce, barem za nekog njegovog statusa. Osim njega, producent Avi Arad je najavio da će kontaktirati još tri zvjerke – Clinta Eastwooda, Wesleyja Snipesa i Harrisona Forda. Zvuči fenomenalno, ali ako je suditi po komentarima raznih novinara na netu, situacija zvuči bolje nego što ustvari jest.

Clint Eastwood je odustao od glume još nakon što je snimio Gran Torino, vrativši se na kratko kako bi glumio u Trouble With the Curve, iz usluge prijatelju i dugogodišnjem asistentu Robertu Lorenzu. Wesley Snipes je trenutno u zatvoru zbog utaje poreza i izlazi tek 19.6.2013. godine, što baš i nije idealna situacija što se tiče snimanja, iako bi neki mogli reći da će barem imati vremena za pripremanje uloge na miru. Što se tiče Harrisona Forda, vjerovali ili ne, postoji velika šansa da će se odazvati pozivu. Ford je posljednjih godina počeo preuzimati ne toliko istaknute i one man show uloge pa bi mu Expendablesi došli kao šlag na tortu, pogotovo ako nakon toga uspije realizirati novi nastavak Indiane Jonesa. Još je jedno ime iskočilo u međuvremenu, ali ne novo već iz prvog nastavka – Mickey Rourke. Arad je za njega rekao kako postoji šansa da se vrati, “… no sa njim nikad ne znaš, pomalo je lud.” Sve u svemu, prvo trebamo pogledati drugi nastavak Expendablesa, koji dolazi u kina ovaj vikend pa onda govoriti o mugućem trećem nastavku. Možda film ispadne smeće, sa previše likova, a premalo mozga pa ni ne doživimo još jedan…

2 komentara za “Nicolasu Cageu ponuđena uloga u trećim Expendablesima

  • goodye says:

    koliko loš bio, ne može ne valjati.Jednostavno, toliko legendi vidjeti okupljene na jedno mjesto je neprocijenjivo. Po mom misljenju, i dokumentarac sa cijelom ovom ekipom bi bio rasprodan i zaradio bi na blagajnama, nekad nije ni sve u glumi, nekad je samo pojava.

  • Deni Zgonjanin says:

    Istina…

Leave a Reply

Your email address will not be published.