Nicolas Cage u potrazi za kćerkom

Piše: Deni Zgonjanin

Dame i gospodo, prije nego počnem sa viješću, samo da napomenem da je fotka lijevo iz srednjoškolskih dana svima nama omiljenog akcijskog junaka Nicolasa Cagea… A sad vijest!

Nicolas Cage će ponovno udružiti snage sa Simonom Westom, tvorcem jednog od najvećih hitova u Cageovoj karijeri, Con Aira. Riječ je o akcijskom filmu (žanru u kojem već dugo nismo vidjeli Cagea) u stilu Takena, gdje će Nic Cage glumiti bivšeg profesionalnog kradljivca kojemu otimaju kćer i zarobe ju u jednom žutom taksiju, pa naš junak ima samo par sati da ju pronađe i spasi. Uz Cagea bi se trebala pojaviti i Malin Akerman, u ulozi njegove bivše cure/kriminalke koja mu pomaže u potrazi.

David Guggenheim (Safe House) je napisao scenarij, a McG će producirati film kojemu se trebamo veseliti ako ne zbog Nica i radnje, onda zbog činjenice da o uspjehu istoga ovisi snimanje nastavka Con Aira. Simon West je navodno već dulje vrijeme zainteresiran za nastavak, dok je Cage uvijek izbjegavao razgovor o tome. Eventualni uspjeh Medalliona (ime filma iz ove vijesti, koje sam zaboravio spomenuti prije) bi ga mogao ohrabriti i omogućiti nam povratak u dobre stare dane Hollywooda…

Leave a Reply

Your email address will not be published.