Nicolas Cage pristao glumiti u trećem nastavku Plaćenika

Piše: Jelena Androić

Iako je Chuck Norris (nije vic!) već rekao kako neće glumiti u trećem nastavku Plaćenika(The Expendables), producent Avi Lerner je uvjeren kako su nova moguća imena u nastavku ove akcijske franšize Harrison Ford, Wesley Snipes, Clint Eastwood i Nicolas Cage. I Eastwood je rekao kako vjerojatno neće pred kamere, ali je u šali predložio kako bi mogao režirati film.

U međuvremenu je magazin El Pais razgovarao s producentom i zvijezdom franšize Sylvesterom Stalloneom koji je potvrdio da je Cage pristao na snimanje, te da još nastoji pridobiti Forda, Snipesa i Mickeyja Rourkea.

Evo što je Stallone kazao za El Pais: “Film pripremamo sa istom strašću i predanošću kao i prethodna dva. Potvrđen nam je Nicolas Cage, vrhunski glumac koji filmu donosi intelektualni “premaz”. Nadam se da ćemo uspjeti dobiti i Harrisona Forda, Wesleyja Snipesa i Mickeyja Rourkea. To je producentova velika misija.

Nastavit ćemo s istom narativnom shemom, s agilnošću i mahnitošću koji su sastavni dio sage. Hoće li to biti i posljednji nastavak? Ne mogu garantirati. U principu, bila su zamišljena dva, ali nas je naklonjenost publike ohrabrila da radimo i treći dio. Pretpostavljam da ćemo, sve dok se zabavljamo, nastaviti snimati Plaćenike. Zasad nismo toliko potrošeni koliko bismo mogli biti i koliko bi neki kritičari htjeli da smo“, optimističan je Stallone.

Jedan komentar za “Nicolas Cage pristao glumiti u trećem nastavku Plaćenika

Leave a Reply

Your email address will not be published.